Uw mandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Categorien


Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Vanaf Euro 75,- betaalt u geen verzendkosten
Home
:: Welkom op ProjectDien.nl ::
PDF Afdrukken E-mailadres

Iedereen heten wij hartelijk welkom op onze site, moslim of niet-moslim! Het is onze bedoeling om in onze publicaties de belangrijkste aspecten van de Islam in het Nederlands in heldere en duidelijke taal weer te geven.

De Islam is gebaseerd op de Kor'an en de Soenneh, de overleveringen van de Profeet Mohammed (vzmh). Alle onderwerpen van het leven zijn terug te vinden in de basis boeken.
In ons aanbod treft u kennis aan over de vijf pijlers van de Islam,geloofsleer,islamitisch gedrag, religieuze praktijk,islamitische ethiek ensociale betrekkingen. Deze onderwerpenkomen uitgebreid aan bod in: De Weg van de Moslim. Deze publicatie isherzien en in n boek samengebracht.

Verderbieden wij u kennis overhet Paradijs, de wereld van de Engelen, de vrouw in de Islam evenals de eerste moslimvrouwen, het leren lezen van het Arabisch van de Kor'an, en tenslotte de acht delen van de Tefsier (uitleg) van de Kor'an. Voor het eerst is hiermee een volledige uitleg van de Kor'an in het Nederlands beschikbaar!

Bovendien kunt u bruikbaar lesmateriaal vinden over de vijf pijlers van de Islam, het leven van de Profeet Mohammed (vzmh) en islamitisch gedrag in de vorm van werkbladen en werkboeken.

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken met de onderwerpen van de Islam en u zoveel mogelijk te verdiepen in de achtergronden.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Deze productenbieden wij u aan met20 % korting:

  • De Islamitische Geloofsbelijdenis,
  • De Gebeden in de Islam,
  • De Uniciteit van Allah,
  • Gepast Gedrag t.o.v. de Kor'an,
  • De Wereld van de Engelen,
  • Vasten volgens de Islam,

(exclusief verzendkosten)

Al onze prijzen zijn inclusief 9% btw

Voor meer informatie kunt u het aanvraagformulier invullen dan ontvangt u vrijblijvend informatie op maat.

NB:

Klanten uit Belgi of enig ander land kunnen een offerte opvragen. Wij zullen dan aangeven wat de portokosten zullen zijn.

 

GebruikersmenuCopyright © 2011 Project Dien | info@projectdien.nl | ESSAMRI WebDesign